Työ- ja harjoittelupaikat

HARJOITTELUPAIKAT

Otamme keväisin farmasian oppilaan suorittamaan 1. tai 2. opetusapteekkiharjoittelujaksoa. Seuraava ajankohta opetusapteekkiharjoittelujaksolle on keväällä 2025 ja siihen olemme jo valinneet opiskelijan. Seuraava vapaa ajankohta opetusapteekkiharjoittelujaksolle on keväällä 2026 ja hakuaika jaksolle päättyy 28.07.2025. Kaikille hakijoille ja valituille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse elokuun 2025 aikana.

Vuosittain toistuvan kevätjakson lisäksi voimme tarjota tilanteen mukaan opetusapteekkiharjoittelupaikan myös muuna ajankohtana. Oppilas muulle ajankohdalle valitaan hakemusten perusteella tapauskohtaisesti, joten tarkkoja haku- ja valinta-aikoja ei muille jaksoille ole määritelty.

Hakemuksesta tulee käydä selkeästi ilmi:
- mille ajankohdalle haet opetusapteekkiharjoittelupaikkaa, myös viestin otsikossa
- onko kyseessä ensimmäinen vai toinen opetusapteekkiharjoittelujakso
- aikaisempi apteekkikokemus ja käyttämäsi reseptintoimitusohjelma.

Tuo hakemuksessa esiin myös harjoittelullesi asettamat tavoitteet sekä perustelut, miksi juuri sinut kannattaisi valita harjoittelijaksi Niiralan apteekkiin. Liitä hakemukseen ansioluettelosi sekä kopiot työ- ja muista todistuksista, jotka haluat huomioitavan harjoittelupaikkaa hakiessasi. Yhdistä erillinen hakemus ja mahdolliset liitteet yhdeksi pdf-tiedostoksi. Arvostamme reipasta asennetta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Aikaisempi kokemus terveydenhuollon alalta, erityisesti apteekkityöstä pd3-ohjelmistolla, sekä asiakaspalvelukokemus luetaan eduksi.

Farmasian opintoihin kuuluvan opetusapteekkiharjoittelun lisäksi voit hakea myös muun apteekkialan koulutusohjelman harjoittelupaikkaa.

Hakemukset lähetetään sähköpostiosoitteeseen kati.forsman(at)apteekit.net


TYÖPAIKAT